kuchenny świat

kuchenny świat

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1233]

Pasta rybna do pieczywa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybka w przygotowaniu pasta rybna do pieczywa z dodatkiem miodowej musztardy i serka. Polecam na kanapki

Pasta rybna do pieczywa Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta rybna do pieczywa

 

  • 150 g pieczonej makreli
  • 1 serek śmietankowy meksykański ( 135 g )
  • 1 łyżeczka suszonej cebuli
  • 1 łyżeczka musztardy miodowej
  • 1 łyżeczka pokrojonego szczypiorku
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Pasta rybna do pieczywa
Mieso z ryby oddzielamy od ości i skóry i wkładamy do miski. Szczypiorek myjemy i osuszamy na papierowym ręczniku, a następnie kroimy na bardzo drobno.

Do miski dodajemy serek meksykański, musztardę i suszoną cebulę, szczypiorek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Miksujemy do połączenia składników.
Pasta rybna do pieczywa
Mięso z ryby oddzielone od skóry i ości.
Pasta rybna do pieczywa
Umyty i osuszony szczypiorek pokrojony na drobno.
Pasta rybna do pieczywa
DO mięsa z ryby dodajemy musztardę i serek.
Pasta rybna do pieczywa
Dodajemy pozostałe składniki i miksujemy.