Sposób przygotowania:
Pasta rybno warzywna
Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu studzimy. Obieramy marchewki i seler ścieramy na tarce na większych oczkach studzimy.
Makrelę obieramy z ości rozdrabniamy. Cebulę kroimy drobno.
Do miski dajemy obraną makrelę, zimne warzywa, ryż i cebulę mieszamy.
Do pasty dodajemy przyprawy, majonez i serek biały jeszcze raz mieszamy.
Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
Makrelę obieramy z ości rozdrabniamy. Cebulę kroimy drobno.
Do miski dajemy obraną makrelę, zimne warzywa, ryż i cebulę mieszamy.
Do pasty dodajemy przyprawy, majonez i serek biały jeszcze raz mieszamy.
Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!
misia5
gosia56
Bardzo dziękuję ;) bardzo lubię pasty już mam pomysł na coś podobnego ;)
gusia1000