Justyna92

Justyna92

Złoty Ekspert
[Przepisów: 951]

Pasta z makreli I

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Smaczna pasta do kanapek z makreli i jajka

Pasta z makreli I Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z makreli I

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli I
Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać ze skóry i dokładnie usunąć z ości. Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w kostkę. Do makreli dodać pokrojoną cebulkę i ogórki , zetrzeć ugotowane jajka dodać majonez doprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Podawać ze świeżym pieczywem
Pasta z makreli I
Makrelę obrać ze skóry i dokładnie usunąć z ości
Pasta z makreli I
Do makreli dodać pokrojoną cebulę i ogórki
Pasta z makreli I
Następnie do makreli zetrzeć ugotowane jajka
Pasta z makreli I
Kolejno dodać majonez doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać