kasandra6

kasandra6

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 399]

Pasta z makreli pomidorowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Rybę rozdrobnić, ogórek w drobną kostkę, jajka w drobną

Pasta z makreli pomidorowa

Składniki:

Pasta z makreli pomidorowa

 

  • makrela 1 sztuka
  • cebula 1 sztuka
  • ogórek konserwowy 1-2 sztuki
  • jajka na twardo 2 sztuki
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  • majonez 1 łyżka
  • koncentrat pomidorowy 1 łyżka

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli pomidorowa
kostkę, cebulę również w drobną kostkę - przyprawić wymieszać wszystko z majonezem i koncentratem pomidorowym.