Sposób przygotowania:
Pasta z wędzonej makreli
Z makreli ściągamy skórę,obrywamy jej mięso i przekładamy do miski.Następnie łyżką ją rozdrabniamy na tzw."papkę" Dodajemy obraną,umytą i osuszoną cebulkę pokrojoną w drobną kosteczkę,jajka drobno posiekane,twarożek oraz kiełki rzodkiewki.Całość pieprzymy i mieszamy(ja dodałam odrobinę oleju bo była troszkę za sucha).Wkładamy na chwilkę do lodówki żeby się schłodziła. Podajemy z ulubionym pieczywem.Smacznego :-)
zbysiowa
gosia56
edytaha
jozefiinach
Zrobiłam wczoraj i jest PYSZNA:)
evita0007
Bardzo się cieszę że smakowała :-) Pozdrawiam serdecznie :=)
Pięknie podałaś tą pastę evito :)
evita0007
Dziękuję szklaneczko :-)
sawka
gusia1000