Justyna92

Justyna92

Złoty Ekspert
[Przepisów: 951]

Pasta kanapkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Pasta kanapkowa z filetów z makreli w oleju z ogórkami kiszonymi oraz jajkami . Smaczna odmiana do pieczywa.

Pasta kanapkowa Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta kanapkowa

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa
Filety przełożyć do miski i rozgnieść widelcem. Jajka ugotować na twardo , obrać i zetrzeć na tarce dodać do ryby. Ogórki kiszone pokroić w kostkę i dodać do ryby i jajek.

Cebule obrać drobno posiekać i dodać do całości. Pastę wymieszać z jogurtem i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Schłodzić w lodówce.
Pasta kanapkowa
Jajka ugotować na twardo , obrać i zetrzeć na tarce
Pasta kanapkowa
Filety przełożyć do miski i rozgnieść widelcem
Pasta kanapkowa
Ogórki kiszone pokroić w kostkę i dodać do ryby i jajek
Pasta kanapkowa
. Pastę wymieszać z jogurtem i doprawić do smaku solą i pieprzem