agusia2361

agusia2361

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 506]

Pieczarki z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszny dodatek do potraw jak ktoś lubi grzybki.

Pieczarki z patelni

Składniki:

Pieczarki z patelni

 

  • czosnku,3 łyżki oliwy,sok z cytryny,sól,pieprz,20 dag gotowanej szynki,natka pietruszki

Sposób przygotowania:

Pieczarki z patelni
Pieczarki oczyścić ,mniejsze zostawić w całości,większe przekroić na pół.Obrany i posiekany czosnek podsmażyć na oliwie.Dodać grzyby i mieszając,smażyć 10 minut.Przyprawić sokiem z cytryny,solą i pieprzem.Osobno podsmażyć szynkę,wymieszać z pieczarkami.Posypać posiekaną natką,podawać z pieczywem.