Sposób przygotowania:
Poncz kiwi i melonem
Kiwi obrać podzielić na połówki następnie pokroić na małe kawaki.
Melon poroić na na pół i usunąć pestki
specjalną łyżeczką wyciąć kulki z miaższu miętę opłukać osuszyć galązki, zwiazć.
Do szklanej plastikowej miski przełożyć przygotowane owoce wlać wino dodać miętę calość odstawić na 1 godzinę. Bezpośrednio przed podaniem wlać schłodzony szampan i wodę mineralną. Podawać w szklankach.
Melon poroić na na pół i usunąć pestki
specjalną łyżeczką wyciąć kulki z miaższu miętę opłukać osuszyć galązki, zwiazć.
Do szklanej plastikowej miski przełożyć przygotowane owoce wlać wino dodać miętę calość odstawić na 1 godzinę. Bezpośrednio przed podaniem wlać schłodzony szampan i wodę mineralną. Podawać w szklankach.