mloda

mloda

Starszy Kucharz
[Przepisów: 28]

Przekładaniec brzoskwiniowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Przekładaniec Brzoskwiniowy bardzo smakował

Przekładaniec brzoskwiniowy

Składniki:

Przekładaniec brzoskwiniowy

 

  • składniki
  • Biszkopt ( upiec biały)
  • 6jaj 1 szklanka cukru
  • 1 szklanka mąki tortowej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • masa śmietanowa
  • 1|2 litra śmietany kremówki
  • cukier puder do smaku
  • 1 puszka brzoskwiń

 

Sposób przygotowania:

Przekładaniec brzoskwiniowy
Masa śmietanowa Śmietanę ubić dodać cukier do smaku oraz rozpuszczoną galaretkę cytrynową masę rózno rożłożyć na upieczony cieście przybrac wierzch brzoskwiniami na koniec ozdobyc polewą czekoladową

Tagi:

biszkopt