mysza13k

mysza13k

Starszy Kucharz
[Przepisów: 48]

Pstrag z grila

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

pyszne lekkostrawne danie

Pstrag z grila

Składniki:

Pstrag z grila

 

  • na jedna porcje
  • wypatroszony pstrag
  • zielony koperek i pietruszka cale galazki
  • kucharek
  • maselko
  • cytryna

Sposób przygotowania:

Pstrag z grila
Na kawalku alu-foli polozyc calego pstraga posypujac go kucharkiem,do wnetrza brzucha wkladamy zielenine ,kawaleczek masla.Na wierzch ryby dajemy wiorki masla i skrapiamy obficie cytryna,zawijamy rybe w folie i kladziemy na grila na okolo 15 minut.Podajemy z salatka z pomidorow..

Tagi:

pstrąg