Sposób przygotowania:
Resztkowa sałatka makaronowa z pomidorkami
Pomidorki koktajlowe myjemy i kroimy na ćwiartki. Ogórka wyjmujemy ze słoika i kroimy w kostkę.
Jajko obieramy ze skorupki i kroimy w kostkę. Plastry szynki gotowanej kroimy w małe prostokąty.
Makaron przekładamy do miski i dokładamy pokrojone składniki, majonez, jogurt i przyprawy, mieszamy. Szczypiorek myjemy i kroimy na drobno.
Sałatkę przekładamy na talerz i dekorujemy pokrojonym szczypiorkiem.
Jajko obieramy ze skorupki i kroimy w kostkę. Plastry szynki gotowanej kroimy w małe prostokąty.
Makaron przekładamy do miski i dokładamy pokrojone składniki, majonez, jogurt i przyprawy, mieszamy. Szczypiorek myjemy i kroimy na drobno.
Sałatkę przekładamy na talerz i dekorujemy pokrojonym szczypiorkiem.