mela25

mela25

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 454]

Roladka z mięsa mielonego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Bardzo fajne mięsko z rozpływającym się serem

Roladka z mięsa mielonego

Składniki:

Roladka z mięsa mielonego

 

  • Mięso mielone około 20-30 dag
  • sól
  • pieprz
  • 2 plasterki sera żółtego
  • folia spożywcza

Sposób przygotowania:

Roladka z mięsa mielonego
Na kawałku foli układamy placek mięsa mielonego który prószymy solą i pieprzem dość dobrze i układamy plasterek sera żółtego , formujemy roladę którą obwijamy folią spożywczą i mocno związujemy . Wkładamy do garnka z wodą i gotujemy około 20 -25 minut, Był to mój eksperyment który okazał się przepyszny . Po tym czasie rozwijamy z foli i podajemy z ulubionym sosem .