Sposób przygotowania:
Roladki w galarecie
*Ugotowane na twardo jaja,ogórek i cebulę drobno posiekać,dodać konserwowy groszek i wszystko razem połączyć.
*Keczup połączyć z majonezem i tuńczykiem.Dodać do reszty składników i wymieszać.Przyprawić solą i pieprzem.
*Porcje farszu wyłożyć na plastry szynki i zawinąć.
*Bulion wymieszać z żelatyną i zalać roladki.Schłodzić w lodówce
TO SZYBKA.ŁATWA I ZNIKA ZE STOŁU W OKA MGNIENIU
*Keczup połączyć z majonezem i tuńczykiem.Dodać do reszty składników i wymieszać.Przyprawić solą i pieprzem.
*Porcje farszu wyłożyć na plastry szynki i zawinąć.
*Bulion wymieszać z żelatyną i zalać roladki.Schłodzić w lodówce
TO SZYBKA.ŁATWA I ZNIKA ZE STOŁU W OKA MGNIENIU