Danuta Prorok

Danuta Prorok

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 982]

rosół wołowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

pyszny rosół na niedzielny obiad:)

rosół wołowy Więcej zdjęć (4)

Składniki:

rosół wołowy

 

  • 1 kg mięsa wołowego rozbrat
  • 1 marchewka
  • 1pietruszka
  • 1/4 selera
  • 1 cebula
  • kostka wołowa

 

Sposób przygotowania:

rosół wołowy
Mięso wrzucić do wody i gotować ok. 1 godzinę. Potem przecedzić, włożyć obrane i pokrojone jarzyny i kostkę rosołową. Gotować jeszcze 15 minut.
rosół wołowy
Etap 1
rosół wołowy
Etap 2
rosół wołowy
Etap 3

Tagi:

mięso