iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Rukola z rzodkiewką i mozzarellą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Rukola z rzodkiewką ,cieciorką i mozzarellą

Rukola z rzodkiewką i mozzarellą

Składniki:

Rukola z rzodkiewką i mozzarellą

 

 

Sposób przygotowania:

Rukola z rzodkiewką i mozzarellą
Liście rukoli myjemy i kroimy na mniejsze części. Rzodkiewki myjemy osuszamy i ścieramy na tarce. Jajko gotujemy na twardo- zimne kroimy. Ser mozzarella kroimy w kosteczkę. Cieciorkę odcedzamy z zalewy i dodajemy do sałatki. Do oleju dodajemy wyciśnięty czosnek ,solimy doprawiamy pieprzem - mieszamy . Taki sos dodajemy do sałatki. Mieszamy.