Sposób przygotowania:
Ruloniki z sera i szynki
Sposób przygotowania masy
1.Czosnek drobno posiekać lub przecisnąć przez praskę
2. Pietruszkę opłukać drobno poszatkować dodać do czosnku
3. Dodać majonezu i wymieszać.
4. Plasterki sera rozłożyć na stole
5 .Nakładać masę na masę plasterki szynki , zawinąć w rulonik.
6. Przeciąć na połówki pod skosem, włożyć do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Polecam. Smacznego.
1.Czosnek drobno posiekać lub przecisnąć przez praskę
2. Pietruszkę opłukać drobno poszatkować dodać do czosnku
3. Dodać majonezu i wymieszać.
4. Plasterki sera rozłożyć na stole
5 .Nakładać masę na masę plasterki szynki , zawinąć w rulonik.
6. Przeciąć na połówki pod skosem, włożyć do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Polecam. Smacznego.
gusia1000
BozenaMatuszczyk
Ciesze sie.;)