iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Rybna pasta kanapkowa.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Rybna pasta kanapkowa polecam

Rybna pasta kanapkowa.

Składniki:

Rybna pasta kanapkowa.

 

  • 1 puszka ryba w pomidorach,
  • 1 szt cebula,
  • 4 szt ogórek konserwowy,
  • 3 szt jaja na twardo,
  • szczypior,
  • 1 łyżka majonez,
  • pieprz

 

 

 

Sposób przygotowania:

Rybna pasta kanapkowa.
Wyciągamy rybę z puszki razem z pomidorowym sosem .Najlepiej nadają sie filety . Cebule obieramy z łupiny siekamy drobno. Ogórki kroimy w małą kosteczkę . Jajka gotujemy na twardo ,po ugotowaniu studzimy i kroimy drobno. Składniki mieszamy . dodajemy posiekany szczypior i majonez. Jeszcze raz mieszamy doprawiamy pieprzem świeżo mielonym do smaku . Chłodzimy . Podajemy na kanapce.