Sposób przygotowania:
Sałatka chińska z papryką
Zupki chińskie wyłożyć do dużej miski, dodając do nich przyprawy z torebek zawartych w opakowaniu. Kurczaka umyć, osuszyć, pokroić w drobną kostkę, przyprawić solą oraz pieprzem i wysmażyć na oleju do zrumienienia, po czym tak przygotowane mięso dodać do zupek chińskich. Świeże warzywa umyć i osuszyć. Pomidory, ogórka, paprykę pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i posiekać. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Sałatę lub kapustę posiekać drobno. Wszystkie składniki wymieszać z pozostałymi. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do lodówki przynajmniej na godzinę, aby makaron z zupek napęczniał.
dusia30
Elficzna
jovi
Dziękuję:) Pozdrawiam również:)