Sposób przygotowania:
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Odcedzamy tuńczyka z płynu. Makaron kroimy na mniejsze części, przekładamy do miseczki. Ogórki kroimy w półplasterki i układamy na makaronie. Cząstki tuńczyka układamy na ogórkach.
Majonez mieszamy z solą i pieprzem i delikatnie przekładamy na tuńczyka, rozsmarowujemy. Cebulkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Układamy cebulkę na majonezie.
Odstawiamy sałatkę na 1 godzinę do lodówki. Przed jedzeniem mieszamy.
Majonez mieszamy z solą i pieprzem i delikatnie przekładamy na tuńczyka, rozsmarowujemy. Cebulkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Układamy cebulkę na majonezie.
Odstawiamy sałatkę na 1 godzinę do lodówki. Przed jedzeniem mieszamy.