Sposób przygotowania:
Sałatka na rukoli
Rukolę opłukać i osuszyć. Położyć na talerzyku.
W innej miseczce pomieszać kukurydzę z puszki i fasolkę czerwoną konserwową. Ogórka kiszonego pokroić w kostkę i doda do warzyw w miseczce. Selera naciowego opłukać i łodyżkę pokroić wzdłuż a później na mniejsze kawałki (w kostkę).
Przygotować sos mieszając jogurt z musztardą. dodać do warzyw i dokładnie wymieszać. Gotowa sałatkę wyłożyć na talerzyku z rukolą.
W innej miseczce pomieszać kukurydzę z puszki i fasolkę czerwoną konserwową. Ogórka kiszonego pokroić w kostkę i doda do warzyw w miseczce. Selera naciowego opłukać i łodyżkę pokroić wzdłuż a później na mniejsze kawałki (w kostkę).
Przygotować sos mieszając jogurt z musztardą. dodać do warzyw i dokładnie wymieszać. Gotowa sałatkę wyłożyć na talerzyku z rukolą.