Sposób przygotowania:
Sałatka warzywna z czerwoną papryką
Brokuł oczyszczamy, następnie dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie ok. 5 minut. Następnie odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia.
Kukurydzę otwieramy i odcedzamy, aby pozbyć się nadmiaru wody. Ogórka kroimy w kostkę, pomidorki w ćwiartki. Oczyszczoną paprykę kroimy w słupki, szczypiorek drobno, serek feta w grubsze kostki.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, skrapiamy oliwą, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Kukurydzę otwieramy i odcedzamy, aby pozbyć się nadmiaru wody. Ogórka kroimy w kostkę, pomidorki w ćwiartki. Oczyszczoną paprykę kroimy w słupki, szczypiorek drobno, serek feta w grubsze kostki.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, skrapiamy oliwą, doprawiamy do smaku i mieszamy.