iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Sałatka warzywno ryżowa z tuńczykiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Sałatka warzywno ryżowa z tuńczykiem

Sałatka warzywno ryżowa z tuńczykiem

Składniki:

Sałatka warzywno ryżowa z tuńczykiem

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka warzywno ryżowa z tuńczykiem
Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu studzimy go. Marchewkę i pietruszkę obieramy z skórki i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i kroimy drobno w kosteczkę . Korniszony kroimy w kosteczkę. Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie . Zimne jajka siekamy . Składniki mieszamy z sobą . Dodajemy lekko odsączonego tuńczyka. Doprawiamy pieprzem do smaku .

Tagi:

ryż jajko jajka