Umyjmy wszystko dokładnie( szczególnie listki sałaty-mogą być małe ślimaki). Pokrójmy w plasterki warzywa. wrzućmy je do miski. Wlejmy sos. I ..gotowe;)
Jak dla mnie to przepis nie jest zbyt dokladny,kapuste dobrze byloby wczesniej chyba poszatkowac,a nie pokroic w plasterki i posolic,zeby zmiekkla i to zdjecie to raczej nie jest zrobione przez Ciebie:))
Jak dla mnie to przepis nie jest zbyt dokladny,kapuste dobrze byloby wczesniej chyba poszatkowac,a nie pokroic w plasterki i posolic,zeby zmiekkla i to zdjecie to raczej nie jest zrobione przez Ciebie:))
Skoro wstawiasz jedynki pod przepisem,np.moim to dobrze byloby gdybys uzasadnila dlaczego,a nie robila to tylko i wylacznie z zemsty za mój komentarz do Twojego przespisu.
Skoro wstawiasz jedynki pod przepisem,np.moim to dobrze byloby gdybys uzasadnila dlaczego,a nie robila to tylko i wylacznie z zemsty za mój komentarz do Twojego przespisu.
kinga
kinga
Pyza
http://gotowanie.onet.pl/1548892,1,surowki_i_salatki_dotyk_wiosny,artykul.html