Sposób przygotowania:
Sałatka z awokado , jajka i ogórka
Czosnek niedźwiedzi jedną garść miksujemy z orzechami i olejem. Doprawiamy solą do smaku . Sos wstawiamy do lodówki.
Jajka gotujemy na twardo , zimne obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado obieramy usuwamy pestkę i kroimy w kosteczkę . Ogórka zielonego obieramy usuwamy pestki i i kroimy w cienkie paseczki. Składniki łączymy z sobą , dodajemy sos z czosnku .
Dobrze mieszamy i doprawiamy sola do smaku.
Jajka gotujemy na twardo , zimne obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado obieramy usuwamy pestkę i kroimy w kosteczkę . Ogórka zielonego obieramy usuwamy pestki i i kroimy w cienkie paseczki. Składniki łączymy z sobą , dodajemy sos z czosnku .
Dobrze mieszamy i doprawiamy sola do smaku.