Sposób przygotowania:
Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem
Ugotowaną i wystudzona fasolkę pokroić na mniejsze kawałki, ja strączki przekroiłam na pół. Jajka pokroić w drobną kostkę. Tuńczyka osączyć z nadmiaru oleju i podzielić na małe kawałeczki. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Dodać posiekaną natkę pietruszki a następnie połączyć z majonezem. Dokładnie wymieszac i podawać.
![Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-fasolka-szparagowa-i-tunczykiem-293732.jpg)
![Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-fasolka-szparagowa-i-tunczykiem-293733.jpg)
![Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-fasolka-szparagowa-i-tunczykiem-293734.jpg)
![Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-fasolka-szparagowa-i-tunczykiem-293735.jpg)