Sposób przygotowania:
Sałatka z jajek, mozzarelli i rzodkiewki
Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kosteczkę. Mozzarellę odsączamy z zalewy i kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki i szczypior myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem.
Rzodkiewki kroimy w kosteczkę, szczypiorek na drobno.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Do miski przekładamy pokrojone warzywa i jajka, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy.
Przekładamy do salaterki i dekorujemy natką pietruszki.
Rzodkiewki kroimy w kosteczkę, szczypiorek na drobno.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Do miski przekładamy pokrojone warzywa i jajka, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy.
Przekładamy do salaterki i dekorujemy natką pietruszki.