Sposób przygotowania:
Sałatka z kapusty pekińskiej i selera naciowego
Kapustę wypłukać, osączyć pokroić w paseczki. Brzoskwinie z puszki kroimy w słupki, pomidora kroimy w kostkę. Zielonego ogórka obieramy i kroimy w kostkę. Selera kroimy w plasterki.
Wszystkie składniki mieszamy.
Dodajemy majonez, doprawiamy i mieszamy. Sałatkę podajemy z pieczywem i wędlinką lub mięsem. Kapustę wypłukać, osączyć pokroić w paseczki.
Brzoskwinie z puszki kroimy w słupki, pomidora kroimy w kostkę. Zielonego ogórka obieramy i kroimy w kostkę.
Selera kroimy w plasterki. Wszystkie składniki mieszamy. Dodajemy majonez , doprawiamy i mieszamy. Sałatkę podajemy z pieczywem i wędlinką lub mięsem.
Wszystkie składniki mieszamy.
Dodajemy majonez, doprawiamy i mieszamy. Sałatkę podajemy z pieczywem i wędlinką lub mięsem. Kapustę wypłukać, osączyć pokroić w paseczki.
Brzoskwinie z puszki kroimy w słupki, pomidora kroimy w kostkę. Zielonego ogórka obieramy i kroimy w kostkę.
Selera kroimy w plasterki. Wszystkie składniki mieszamy. Dodajemy majonez , doprawiamy i mieszamy. Sałatkę podajemy z pieczywem i wędlinką lub mięsem.