Sposób przygotowania:
Sałatka z kapusty pekińskiej z sosem musztardowym
Oczyszczoną kapustę pekińską szatkujemy i wrzucamy do dużej miski. Dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę.
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w dużą kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również odsączony z zalewy seler konserwowy oraz pomidora pokrojonego w kostkę.
Do jogurtu dodajemy musztardę i sos sałatkowy. Mieszamy i łączymy sos z sałatką. Przyprawiamy danie pieprzem.
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w dużą kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również odsączony z zalewy seler konserwowy oraz pomidora pokrojonego w kostkę.
Do jogurtu dodajemy musztardę i sos sałatkowy. Mieszamy i łączymy sos z sałatką. Przyprawiamy danie pieprzem.