Sposób przygotowania:
Sałatka z kapustą pekińską i fetą
Kapustę pekińską myjemy i osuszamy, a następnie szatkujemy i wrzucamy do dużej miski. Kukurydzę odsączamy z zalewy, pomidora kroimy w grubą kostkę. Wrzucamy do kapusty.
Dodajemy również ser feta pokrojony w kostkę. Oliwki kroimy na połówki, suszone pomidory w kostkę.
Dodajemy do reszty składników i mieszamy. Sos sałatkowy dokładnie mieszamy z oliwą z oliwek, a następnie dodajemy do sałatki.
Przyprawiamy do smaku pieprzem i mieszamy.
Dodajemy również ser feta pokrojony w kostkę. Oliwki kroimy na połówki, suszone pomidory w kostkę.
Dodajemy do reszty składników i mieszamy. Sos sałatkowy dokładnie mieszamy z oliwą z oliwek, a następnie dodajemy do sałatki.
Przyprawiamy do smaku pieprzem i mieszamy.