Sposób przygotowania:
Sałatka z kuskusem
Kuskus wsypujemy do głębokiego talerza na zupę, zalewamy osolonym wrzątkiem tak, aby woda była około pół centymetra ponad kaszą. Czekamy około 5 min, aż kuskus pochłonie wodę. Fasolkę szparagową, po obcięciu końcówek gotujemy, studzimy. Pomidorki, ogórka, papryki myjemy, osuszamy. Pomidorki kroimy na pół, papryki i ogórka w kostkę. Natkę siekamy. Kalafiora gotujemy i studzimy. Do dużej miski wrzucamy kuskus, paprykę, ogórka, pomidorki, natkę, kalafiora, fasolkę. Dodajemy dwie łyżki oliwy, sól, pieprz, łyżeczkę octu. Mieszamy. Wstawiamy do lodówki na godzinę i gotowe!
Natala1210
Weronka
lilalo
haniakson
kasiunia.1981
To coś dla mnie,całe życie na diecie ale niestety bez specjalnych efektów hihihih.A sałateczka palce lizać
Lady Marmolada