Sposób przygotowania:
Sałatka z makaronem chińskim i papryką
Makaron rozkruszamy, zalewamy wrzącą wodą z dodatkiem vegety. Czekamy, aby się zaparzył i odcedzamy.
Ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Oczyszczoną kapustę szatkujemy i solimy, odstawiamy, aby zmiękła.
Kukurydzę odsączamy z nadmiaru wody. Ser kroimy w grubszą kostkę. Oczyszczoną paprykę w kostkę, pomidorki w ćwiartki, cebulkę w drobną kostkę. Umytego i osuszonego fileta kroimy, oprószamy przyprawami i smażymy, następnie chłodzimy.
Wszystkie przygotowane składniki łączymy ze sobą i doprawiamy.
Ugotowane jajka na twardo kroimy w kostkę. Oczyszczoną kapustę szatkujemy i solimy, odstawiamy, aby zmiękła.
Kukurydzę odsączamy z nadmiaru wody. Ser kroimy w grubszą kostkę. Oczyszczoną paprykę w kostkę, pomidorki w ćwiartki, cebulkę w drobną kostkę. Umytego i osuszonego fileta kroimy, oprószamy przyprawami i smażymy, następnie chłodzimy.
Wszystkie przygotowane składniki łączymy ze sobą i doprawiamy.