Sposób przygotowania:
Sałatka z makaronu z zupki chińskiej
Makaron z zupek chińskich rozkruszyć i zalać ciepłą, przegotowaną wodą, a następnie odcedzić. Jajka ugotować w lekko osolonej wodzie, żeby skorupki dobrze się obierały. Ugotowane jajka obrać ze skorupki, przemyć wodą, żeby przypadkiem nigdzie nie została skorupka, a następnie pokroić w niedużą kostkę. Paprykę żółtą i czerwoną umyć, przekroić na pół, żeby usunąć ze środka gniazda ziarenek i pokroić na kostkę. Ogórki kiszone przemyć i pokroić na niedużą kostkę. Fasolę, groszek oraz kukurydzę z puszki odcedzić, a w następnej kolejności pomieszać z pokrojoną paprykę, ogórkami, jajkami.i makaronem. Sałatkę doprawić do smaku pieprzem i solą według własnego uznania. Do sałatki dodać również majonez i jogurt naturalny, Całość bardzo dobrze wymieszać.