Sposób przygotowania:
Sałatka z rzodkiewką
Rzodkiewkę oddzielić od liści.
Dokładnie umyć, osuszyć a następnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Dodać opłukany osuszony a następnie poszatkowany szczypiorek lub cebulkę zieloną.
Dodać majonez połączony z jogurtem naturalnym.
Całość dokładnie wymieszać.
Doprawić pieprzem i solą do smaku.
Przełożyć do szklanej salaterki i podać na stół.
Dokładnie umyć, osuszyć a następnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Dodać opłukany osuszony a następnie poszatkowany szczypiorek lub cebulkę zieloną.
Dodać majonez połączony z jogurtem naturalnym.
Całość dokładnie wymieszać.
Doprawić pieprzem i solą do smaku.
Przełożyć do szklanej salaterki i podać na stół.
gusia1000