Sposób przygotowania:
Buraczki z jabłkiem i cebulą
Buraczki myjemy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości około 1 godziny( w zależności od wielkości buraczków).
Obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.
Jabłko obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.
Cebulę obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę.
Warzywa łączymy ze sobą.
Dodajemy sok z cytryny, przyprawy i olej.
Mieszamy ze sobą dokładnie.
Sok i przyprawy dodajemy wg własnego uznania.
Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę.
Smacznego ;)
Obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.
Jabłko obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.
Cebulę obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę.
Warzywa łączymy ze sobą.
Dodajemy sok z cytryny, przyprawy i olej.
Mieszamy ze sobą dokładnie.
Sok i przyprawy dodajemy wg własnego uznania.
Podajemy do dań obiadowych lub jako przystawkę.
Smacznego ;)