Sposób przygotowania:
Sałatka z rzodkiewką i jajkami
Jajka ugotować na twardo. Po ugotowaniu zalać zimną wodą. Obrać ze skorupek i pokroić na ćwiartki.
Warzywa opłukać pokroić.
Majonez wymieszać ze śmietaną i połączyć z warzywami oraz posiekanym koperkiem, dokładnie wymieszać doprawiając pieprzem i solą.
Pokrojone jajka poukładać na talerzu ozdobić majonezem i keczupem, w środku ułożyć sałatkę, udekorować pokrojonym szczypiorkiem lub cebulką zieloną oraz oliwkami.
Warzywa opłukać pokroić.
Majonez wymieszać ze śmietaną i połączyć z warzywami oraz posiekanym koperkiem, dokładnie wymieszać doprawiając pieprzem i solą.
Pokrojone jajka poukładać na talerzu ozdobić majonezem i keczupem, w środku ułożyć sałatkę, udekorować pokrojonym szczypiorkiem lub cebulką zieloną oraz oliwkami.
gusia1000