Sposób przygotowania:
Sałatka z rzodkiewką i serem pleśniowym
Rukolę myjemy, suszymy. Rzodkiewki myjemy - możemy je obrać.
Umytą paprykę kroimy w kostkę. Ser pleśniowy kroimy w kostkę.
Robimy dressing: oliwę łączymy z musztardą i miodem, mieszamy, aby uzyskać homogenny sos, doprawiamy go solą i pieprzem.
Rukolę, rzodkiewki, kiełki, paprykę i ser łączymy, sałatkę mieszamy z dressingiem, ewentualnie doprawiamy do smaku.
Umytą paprykę kroimy w kostkę. Ser pleśniowy kroimy w kostkę.
Robimy dressing: oliwę łączymy z musztardą i miodem, mieszamy, aby uzyskać homogenny sos, doprawiamy go solą i pieprzem.
Rukolę, rzodkiewki, kiełki, paprykę i ser łączymy, sałatkę mieszamy z dressingiem, ewentualnie doprawiamy do smaku.