Sposób przygotowania:
Sałatka z rzodkiewką i kiełkami cebuli
Rzodkiewkę umyć i pokroić w cienkie plastry lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę dymkę umyć, następnie pokroić drobno razem ze szczypiorkiem.
Koperek posiekać i wymieszać z dymką i rzodkiewką. Czosnek obrać i drobno posiekać. Wymieszać z jogurtem. Doprawić sos sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Wymieszać z warzywami.
Posypać kiełkami i udekorować pomidorkami koktajlowymi.
Koperek posiekać i wymieszać z dymką i rzodkiewką. Czosnek obrać i drobno posiekać. Wymieszać z jogurtem. Doprawić sos sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Wymieszać z warzywami.
Posypać kiełkami i udekorować pomidorkami koktajlowymi.