Sposób przygotowania:
Sałatka z serka wiejskiego, jajka i rzodkiewki
Jajka ugotować na twardo. Jak chwilkę przestygną obrać je i pokroić na mniejsze kawałki. Umytą i pozbawioną liści rzodkiewkę pokroić.
Cebulkę w miarę drobno pokroić. Pokrojone jajka, rzodkiewkę i cebulkę umieścić razem w misce. Dodać do nich serek wiejski oraz tymianek (w ilości wedle uznania, ja dodałam sporo, można dodać swoje inne ulubione przyprawy).
Wszystko wymieszać doprawiając solą i pieprzem do smaku.
Cebulkę w miarę drobno pokroić. Pokrojone jajka, rzodkiewkę i cebulkę umieścić razem w misce. Dodać do nich serek wiejski oraz tymianek (w ilości wedle uznania, ja dodałam sporo, można dodać swoje inne ulubione przyprawy).
Wszystko wymieszać doprawiając solą i pieprzem do smaku.