Sposób przygotowania:
Sałatka z szynką i awokado
Obieramy i wycinamy segment owoców grejpfruta ze środka oddzielając je od błonek.
Grejpfruta włożyć do miski następnie kroimy szynkę w dowolne kształty lecz nie grubiej niż 2cm. Następnie rokietta zrywamy liście , płuczemy i dobrze suszymy następnie dodajemy do miski. Awokado obieramy i kroimy w plasterki a żeby uniknąć czernienia musimy posmarować sokiem z grejpfruta lub cytryny .
Przygotowujemy sos i zalewamy.
Grejpfruta włożyć do miski następnie kroimy szynkę w dowolne kształty lecz nie grubiej niż 2cm. Następnie rokietta zrywamy liście , płuczemy i dobrze suszymy następnie dodajemy do miski. Awokado obieramy i kroimy w plasterki a żeby uniknąć czernienia musimy posmarować sokiem z grejpfruta lub cytryny .
Przygotowujemy sos i zalewamy.