Sposób przygotowania:
Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą
🔘 Do większego naczynia szklanego wrzucić fasolę ( odsączyć i opłukać ), mango, paprykę, cebulę, kukurydzę ( odsączyć i opłukać ), kolendrę lub natkę pietruszki i awokado. Następnie składniki dobrze razem wymieszać.
🔘 Teraz na suchej patelni potrząsąjąc, uprażyć orzeszki sosnowe, aż się lekko zarumieną. Następnie sałatkę doprawić przyprawą chili i solą. Później wymieszać z oliwą z orzechów włoskich, sokiem z limonki, dodać uprażone orzeszki i całości delikatnie ponownie wymieszać.
🔘 Teraz na suchej patelni potrząsąjąc, uprażyć orzeszki sosnowe, aż się lekko zarumieną. Następnie sałatkę doprawić przyprawą chili i solą. Później wymieszać z oliwą z orzechów włoskich, sokiem z limonki, dodać uprażone orzeszki i całości delikatnie ponownie wymieszać.
![Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-awokado-mango-i-czerwona-fasola-592960.jpg)
![Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-awokado-mango-i-czerwona-fasola-592961.jpg)
![Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-z-awokado-mango-i-czerwona-fasola-592962.jpg)