Sposób przygotowania:
Sałatka z awokado, mango i czerwoną fasolą
🔘 Do większego naczynia szklanego wrzucić fasolę ( odsączyć i opłukać ), mango, paprykę, cebulę, kukurydzę ( odsączyć i opłukać ), kolendrę lub natkę pietruszki i awokado. Następnie składniki dobrze razem wymieszać.
🔘 Teraz na suchej patelni potrząsąjąc, uprażyć orzeszki sosnowe, aż się lekko zarumieną. Następnie sałatkę doprawić przyprawą chili i solą. Później wymieszać z oliwą z orzechów włoskich, sokiem z limonki, dodać uprażone orzeszki i całości delikatnie ponownie wymieszać.
🔘 Teraz na suchej patelni potrząsąjąc, uprażyć orzeszki sosnowe, aż się lekko zarumieną. Następnie sałatkę doprawić przyprawą chili i solą. Później wymieszać z oliwą z orzechów włoskich, sokiem z limonki, dodać uprażone orzeszki i całości delikatnie ponownie wymieszać.