Sposób przygotowania:
Sałatka z szynką, porem i pieczarkami
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obłupiamy i kroimy w kostkę.
Pieczarki kroimy w kostkę i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Szynkę kroimy w kostkę.
Pora kroimy w drobną kosteczkę.
Szczypiorek myjemy, osuszamy i siekamy.
Kukurydzę i groszek odsączamy z zalewy.
Wszystkie składniki sałatki mieszamy ze sobą i majonezem. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.
Pieczarki kroimy w kostkę i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Szynkę kroimy w kostkę.
Pora kroimy w drobną kosteczkę.
Szczypiorek myjemy, osuszamy i siekamy.
Kukurydzę i groszek odsączamy z zalewy.
Wszystkie składniki sałatki mieszamy ze sobą i majonezem. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.