Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich
Makaron połamać do miski ,wsypać same suche przyprawy z zupek i zalać dwoma szklankami gorącej wody, przykryć i odstawić na 5 minut ,odcedzić.
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę ,posypać przyprawą do gyrosa i usmażyć na patelni. Kapustę pekińską drobno posiekać. Paprykę pokroić w kostkę. Pora pokroić w pół plastry.
Kukurydzę odsączyć z zalewy. Dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Wstawić do lodówki na kilka godzin.
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę ,posypać przyprawą do gyrosa i usmażyć na patelni. Kapustę pekińską drobno posiekać. Paprykę pokroić w kostkę. Pora pokroić w pół plastry.
Kukurydzę odsączyć z zalewy. Dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Wstawić do lodówki na kilka godzin.