Sposób przygotowania:
Siekane kotlety drobiowe z żółtą papryką i cebulą
Piersi z kurczaka kroimy w drobną kostkę.
Cebulę obieramy.
Warzywa kroimy w w kosteczkę.
Dodajemy pozostałe składniki.
Dokładnie mieszamy do połączenia się składników.
Na patelni rozgrzewamy olej.
Łyżką wykładamy masę formując zgrabne kotleciki.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Cebulę obieramy.
Warzywa kroimy w w kosteczkę.
Dodajemy pozostałe składniki.
Dokładnie mieszamy do połączenia się składników.
Na patelni rozgrzewamy olej.
Łyżką wykładamy masę formując zgrabne kotleciki.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
![Siekane kotlety drobiowe z żółtą papryką i cebulą Siekane kotlety drobiowe z żółtą papryką i cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/siekane-kotlety-drobiowe-z-zolta-papryka-i-cebula-545057.jpg)
![Siekane kotlety drobiowe z żółtą papryką i cebulą Siekane kotlety drobiowe z żółtą papryką i cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/siekane-kotlety-drobiowe-z-zolta-papryka-i-cebula-545058.jpg)