Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Słatka pomidorowo paprykowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

świetna w smaku jako samo danie albo jako dodatek

Słatka pomidorowo paprykowa

Składniki:

Słatka pomidorowo paprykowa

 

  • 3 dojrzałe pomidory mogą być różnokolorowe
  • po kawałku papryki czerwonej, żółtej, zielonej i pomarańczowej
  • 1/2 średniej cebuli
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Słatka pomidorowo paprykowa
Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, pokroić w kawałki. Paprykę oczyścić i pokroić w kostkę a cebulę drobno posiekać. Wszystko razem wymieszać, doprawić do smaku i gotowe.

Tagi:

papryka