Sposób przygotowania:
smażony camembert z truskawkami
1.truskawki kroimy wzdłuż na pół, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z masłem,
2.dodajemy cukier i ocet balsamiczny,
3.smażymy kilka minut, dodajemy posiekane listki mięty,
4.camembert kroimy wzdłuż na pół, obtaczamy w rozmąconym jajku i mącę, smażymy chwilę z obu stron,
5.na talerz wykładamy truskawki z powstałym sosem, układamy na nich camembert i polewamy łyżeczką sosu.
2.dodajemy cukier i ocet balsamiczny,
3.smażymy kilka minut, dodajemy posiekane listki mięty,
4.camembert kroimy wzdłuż na pół, obtaczamy w rozmąconym jajku i mącę, smażymy chwilę z obu stron,
5.na talerz wykładamy truskawki z powstałym sosem, układamy na nich camembert i polewamy łyżeczką sosu.
Jojo
Babciagramolka
Natala1210
marietta