Sposób przygotowania:
Sos chili olé
Włożyć zmielone mięso wołowe do średniej wielkości szklanej salaterki i przemieszać,
aby nie było zbite.
Dodać cebulę i dobrze wymieszać.
Nastawić regulator na poziom WYSOKI i ogrzewać 1,5 - 2,5 minuty, do momentu aż
mięso zbrązowieje.
Przemieszać.
Osączyć.
Dodać przyprawę chili, pastę pomidorową i cukier.
Wstawić do kuchenki, nastawić regulator na WYSOKI.
Ogrzewać 2 - 3 minuty.
Podawać z chipsami kukurydzianymi.
aby nie było zbite.
Dodać cebulę i dobrze wymieszać.
Nastawić regulator na poziom WYSOKI i ogrzewać 1,5 - 2,5 minuty, do momentu aż
mięso zbrązowieje.
Przemieszać.
Osączyć.
Dodać przyprawę chili, pastę pomidorową i cukier.
Wstawić do kuchenki, nastawić regulator na WYSOKI.
Ogrzewać 2 - 3 minuty.
Podawać z chipsami kukurydzianymi.