Sposób przygotowania:
Spaghetti na szybko
Makaron spaghetti ugotować we wrzącej i osolonej wodzie.
Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu.
Cebulę obrać pokroić w pół plastry.
Udusić cebulę na tłuszczu.
Kukurydzę odlać, osączyć, dodać do cebulki.
Wymieszać cebulę z kukurydzą,koncentratem pomidorowym, ziołami prowansalskimi.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Chwilę razem poddusić na patelni.
Makaron przełożyć na talerze, na środku talerza ułożyć sos cebulkowy, podawać gorące.
Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu.
Cebulę obrać pokroić w pół plastry.
Udusić cebulę na tłuszczu.
Kukurydzę odlać, osączyć, dodać do cebulki.
Wymieszać cebulę z kukurydzą,koncentratem pomidorowym, ziołami prowansalskimi.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Chwilę razem poddusić na patelni.
Makaron przełożyć na talerze, na środku talerza ułożyć sos cebulkowy, podawać gorące.