Sposób przygotowania:
Surówka z pekińskiej z ogórkiem i cebulą
Kapustę pekińską umyć, osuszyć, posiekać. Ogórki małosolne pokroić, osączyć. Cebulkę obrać, umyć, osuszyć, pokroić w kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do jednej miseczki. Dodać majonez oraz kucharek, przyprawę do sałatek i pieprz do smaku. Wszystko ze sobą dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do drugiego dania.
![Surówka z pekińskiej z ogórkiem i cebulą Surówka z pekińskiej z ogórkiem i cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-z-ogorkiem-i-cebula-121240.jpg)
![Surówka z pekińskiej z ogórkiem i cebulą Surówka z pekińskiej z ogórkiem i cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-pekinskiej-z-ogorkiem-i-cebula-121241.jpg)