Sposób przygotowania:
Sałatka z kiszonymi ogórkami i makaronem
Szynkę konserwową pokroić w grubszą kostkę, przełożyć do miski. Ogórki kiszone i paprykę konserwową pokroić w kosteczkę. Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę. Jajka i warzywa dodać do szynki, dodać również kukurydzę.
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do reszty składników.
Cebulę obrać, pokroić w drobną kosteczkę, przelać gorącą wodą i dodać do sałatki.
Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez, sól, pieprz oraz keczup. Wymieszać. Podawać schłodzoną.
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do reszty składników.
Cebulę obrać, pokroić w drobną kosteczkę, przelać gorącą wodą i dodać do sałatki.
Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez, sól, pieprz oraz keczup. Wymieszać. Podawać schłodzoną.