Sposób przygotowania:
Szybki deser lodowy
Biszkopty i brzoskwinię pokroić : biszkopty na ćwiartki a owoc w kostkę.
Przygotować dwie szklanki i na dnie każdej umieścić po dwa pokrojone biszkopty.
Potem dorzucić porcje brzoskwini a następnie pokroić w kostkę lody i rozdzielić po porcji do szklanek.
Na lodach rozlać sos kiwi.
Powtórzyć czynność.
Na koniec deser udekorować listkami mięty, cząstką brzoskwini i truflami.
Spożywać zaraz po przygotowaniu.
Przygotować dwie szklanki i na dnie każdej umieścić po dwa pokrojone biszkopty.
Potem dorzucić porcje brzoskwini a następnie pokroić w kostkę lody i rozdzielić po porcji do szklanek.
Na lodach rozlać sos kiwi.
Powtórzyć czynność.
Na koniec deser udekorować listkami mięty, cząstką brzoskwini i truflami.
Spożywać zaraz po przygotowaniu.